Retrofestival Yesterdayland op 27 augustus in Bobbejaanland - Gratis busvervoer vanuit heel Vlaanderen

yesterdayland

Zondag 27 augustus is Bobbejaanland voor één dag YESTERDAYLAND en geniet je van live optredens van ondermeer The Rubettes, Boney M, The Troggs, Johnny Logan… liefst 40 uur shows en concerten op 7 podia in één dag!

Over heel het pretpark herleeft de muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Voor amper €45 maak je het mee (kids van 3 tot 10 €40) en kan je in of op alle attracties. Een interessante ALL-IN ONE prijs! 

YESTERDAYLAND heeft echter nog een ware stunt in petto!
Zorgenloos en vooral GRATIS naar het mooiste retro-event van het jaar? Het kan!!! YESTERDAYLAND komt je waar ook in Vlaanderen ophalen, brengt je naar Bobbejaanland om je ’s avonds na een dag topamusement veilig en wel terug thuis te brengen. Maar liefst 115 opstapplaatsen en vooral GRATIS BUSVERVOER! Boek jij “voor zondag 15 augustus” je ticket(s) dan kan je gratis mee met één van de YESTERDAYLAND-bussen die vanuit alle uithoeken in Vlaanderen afzakken naar pretpark Bobbejaanland! 

Alle info en opstapplaatsen : www.yesterdayland.be

(Eerder bericht:)

Zondag 27 augustus is Bobbejaanland voor één dag YESTERDAYLAND en wordt het park ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers. Onder de noemer Going Back In Time zal het van 10 tot 22u “Fun & Happiness” zijn op de attracties en één en al “Golden Oldies & Flashbacks” over heel het park.

Met muziek en vermaak voor iedereen en vooral een sfeer die het karakter van de jaren 60, 70 en 80 zullen doen her-be-leven! 

Maar liefst 7 podia en een indrukwekkend lijstje van internationale namen : The Troggs, Boney M, The Fortunes, BZN, Clout, ABBA Gold, Pussycat, The Rubettes, Ellen Foley…. In het theater zijn er specials en live shows rond Bobbejaan Schoepen, Fats Domino, Johnny Cash. YESTERDAYLAND programmeert de beste “Red Pack” in Crooner Corner, serveert een speciaal “Remembering Elvis” concert, een Elvis Presley tentoonstelling, een heus Op Volle Toeren Plein met oa Luv, John Terra, Oscar Harris, Sam Gooris, Vader Abraham, Frans Bauer en presentator Chiel Montagne. Radio Veronica draait de grootste 80s hits en Rock Classics. 

Vanop de spectaculaire attracties vang je een glimp op van de spetterende live concerten. Er zijn gezellige drank & foodstandjes op Terraza Yesterday, een heuse Rockabilly Burger, Disco Shakes en Pop Cocktails! Retro boulevard neemt je dan weer helemaal terug in de tijd met oldtimers, langspeelplaten van vroeger, vintage spulletjes en zoveel meer! Een hele dag golden seventies, swinging sixties of rocking eighties, dat is YESTERDAYLAND!

YESTERDAYLAND zal plaatsvinden op zondag 27 augustus in Bobbejaanland, start om 10u00 en serveert non stop live muziek en top entertainment tot 22u00. Voor amper €45 maak je het mee (voor kids van 3 tot 10 is het €40) en kan je in of op alle attracties. Tickets en alle info via www.yesterdayland.be

YESTERDAYLAND STAGES
Podia over heel het park !

PODIA : 60s
Swinging sixties met echte golden oldies en rock and roll van de grootste coryfeeën uit de tijd van weleer ! Met op het podium: UB2 Big Band & Yannick Bovy – The Fortunes – The Magic of The Beatles – The Troggs.

PODIA : 70s
De chart breakers uit de golden seventies en de meest legendarische iconen van toen! Met op het podium: Boney M – The Rubettes – BZN’s Jan & Anny - Tony Christie - Pussycat feat Toni Willé – Clout and the original Cindy Alter.

PODIA : 80s
De popmuziek van de allergrootste bands en artiesten die Veronica onsterfelijk maakten en MTV op de kaart zette! Met op het podium: Ellen Foley – Johnny Logan – ABBA Gold - Ladies of Pop by South African pop star Nádine – Tributes to Roxette, Queen, U2 & Status Quo.

THE MOVIE ARENA
De liedjes die schitterden op het witte doek, van The Bodyguard en Dirty Dancing over Grease, Saturday Night Fever tot en met Fame en Footloose. Met op het podium: Tribute Bee Gees – Barry White – Amy Winehouse – Michael Jackson.

CROONER CORNER
Chill out moment en crooner maar ook Red Pack time met de muziek van Dean Martin, Engelbert Humperdinck, Tom Jones, Roger Whittaker… Met op het podium: Guy Neve & Combo – Jim Reeves tribute by Lee Magnum – Lisa Del Bo.

VERONICA DRIVE IN SHOW
Van zeezender op de Noordzee (mei 1960 - augustus 1974) tot het populairste radiostation in de jaren 80. Met op het podium: Veronica DJ’s en vooral de grootste Rock Classics. 

HISTORY THEATRE
De legende leeft voort in de theaterzaal waar de koning van het land op 31 december 1961 de poorten officieel opende. Met op het podium diverse shows zoals tijdens de eerste levensjaren van Bobbejaanland.
Een Fats Domino Special door de man die tourde met Fats, Bobby Setter en zijn orkest. Een Bobbejaan Schoepen Show met Barbara Dex en Jan De Smet en Carry Goossens brengt een “Ode aan Johnny Cash”.

OP VOLLE TOEREN PLEIN
Vlaanderen vermaakte zich kostelijk met Hollandse hits, een Vlaamse ouwe en vooral de legendarische Chiel Montagne. Met op het podium: Oscar Harris – Luv – John Terra – Vader Abraham – Sam Gooris – Frans Bauer.

ELVIS PRESLEY SPECIAL
Precies 40 jaar na het overlijden van de "King of Rock and Roll" krijgt Elvis Presley in Yesterdayland een speciale tentoonstelling (ism de officiële fanclub ElvisMatters) met nooit eerder getoonde, unieke Elvis Presley goods & gadgets en een spectaculair eerbetoon! 
In een uniek “Remembering Elvis”-concert brengt de Nederlandse zanger Bouke een bijna 2 uur durend concert. 
Bouke zal op 13 augustus als enige nabij Graceland een Elvis “concert special” brengen.

GOOD FOOD - NICE TASTE
YESTERDAYLAND heeft z’n eigen food & drankstandjes maar ook het oergezellige Terraza Yesterday! Met op het menu: Rockabilly Burgers – Disco Shakes – POP Cocktails.

RETRO BOULEVARD
Top attracties en gezellige pleintjes met golden oldies maar ook een boulevard met unieke retro & vintage spulletjes! Met op de boulevard:
Retro kraampjes – Vintage standjes – Vinyl & cd aanbiedingen.