Wacky Races zijn terug

wacky races

Warner Bros. Animation roept alle racers terug naar het parcours voor “Wacky Races”, de moderne remake van de klassieke Hanna-Barbera serie. Zodra de motoren worden gestart, galmt het van gelach in deze geanimeerde comedy serie, met de terugkeer van je favoriete racers en natuurlijk hun “wacky” auto’s!

Penelope Pitstop rijdt in haar “Compact Pussycat” en is door haar charme en intelligentie een geweldige racer, maar neemt daarnaast ook vaak de tijd om andere racers te redden. Haar beste vriend Peter Perfect rijdt in de Turbo Terrific en heeft een groot hart, maar een zelfs nog groter ego, een combinatie die ervoor zorgt dat hij super positief is. Ondertussen rijden Dick Dastardly en zijn handlanger Muttley in de Mean Machine, en houdt niets hen tegen om de wedstrijd te winnen. Als het bizar, eng, slijmerig of gewoonweg raar wordt, dan zijn de Gruesome Twosome er vast en zeker bij betrokken met hun monster truck, de Doombuggy.

Sluit je aan bij deze bekende gezichten voor geheel nieuwe races op de meeste bizarre en exotisch locaties op aarde – en daarbuiten! Met nieuwe racers, voertuigen en spectaculaire nieuwe locaties, is “Wacky Races” compleet vernieuwend, met de motor op volle toeren van begin tot het eind! 

Vanaf 20 november, elke weekdag om 16u25

Over Boomerang
Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten als Scooby-Doo, Tom and Jerry, Looney Tunes en The Flintstones. Boomerang zal ouders doen verlangen naar de dagen van weleer, terwijl een nieuwe generatie zich zal verheugen op de doldwaze avonturen van Pink Panther, Top Cat, Hong Kong Phooey, Wacky Races en Bugs Bunny. Boomerang is beschikbaar via 12 feeds in 13 talen. Kijk voor de Nederlandstalige website op: http://www.boomerangtv.nl