Voetbalwedstrijd met BV-vrouwen ten voordele van Meneer Konijn

Op zaterdag 14 december organiseert Q-dj Wim Oosterlinck De Meneer Konijn Cup, een voetbalmatch voor het goede doel tussen twee vrouwenploegen. De Bunny All Stars is een gelegenheidsteam bestaande uit 11 bekende vrouwen onder wie Europees parlementslid Kathleen Van Brempt en Miss België 2013 Noémie Happart. Andere namen worden binnenkort bekend gemaakt tijdens de Wim O Show op Q-music. De BV-vrouwen nemen het op tegen de Mothersjotters, een beginnende vrouwenploeg uit Kortenberg waarvan Wim Oosterlinck dit jaar de officiële shirtsponsor werd.
 
De voetbalmatch wordt gespeeld op zaterdag 14 december tussen 13.00u en 17.00u op de terreinen van Sporting Kortenberg in de Wijngaardstraat, Kortenberg. Toegang is 2 euro. De opbrengst van de match gaat volledig naar de Meneer Konijn-actie van Q-music, voor kansarme kinderen in Vlaanderen.
 
Net als vorig jaar kan iedereen geld inzamelen voor Meneer Konijn door centjes te sparen met het Spaarpootje of door zelf een actie op poten te zetten. Al het verzamelde geld kan binnengebracht worden in je eigen gemeente of stad. De Q-dj’s komen het daar tussen 16 en 20 december ophalen. De gemeente die per inwoner het grootste bedrag heeft ingezameld, krijg een live concert cadeau: het Meneer Konijn Concert. De line-up wordt later nog bekend gemaakt. Om te weten waar en wanner de dj’s in welke gemeente neerstrijken of om zelf een actie te registreren, kijk op Q-music.be.