TV-reeks 'Het regent gehaktballen' in première op Cartoon Network

cartoon network

Bereid je voor op een verrukkelijk komisch avontuur! De splinternieuwe TV-serie Het Regent Gehaktballen (Cloudy With A Chance Of Meatballs) gaat op 18 september om 17u35 in première op Cartoon Network.

De reeks is gebaseerd op de twee animatiefilms van Sony Pictures Animation: Het Regent Gehaktballen uit 2009en Het Regent Gehaktballen 2 uit 2013.De televisieserie van deze twee wereldwijde hits wordt geproduceerd door DHX Media en Sony Pictures Animation, in samenwerking met Corus Entertainment.

In het gloednieuwe Het Regent Gehaktballen volgen we Flint Lockwood: een tiener met grote dromen om een serieuze wetenschapper te worden. Met zijn uitvindingen wil Flint ooit de wereld veranderen, in plaats van alles in zijn gezicht te laten ontploffen. Flint lijdt bovendien aan NVD: Niet Vis-gerelateerde Dromen. Dit komt niet erg goed uit aangezien hij in Swallow Falls leeft, een blauwgekleurd dorp waar alles draait om de verkoop van sardientjes…

In de televisieserie ontbreekt ook de door fans geliefde Sam Sparks niet. Sam is een nieuw meisje in de stad, ze wil meteoroloog worden en wordt al snel Flint’s beste vriendin. Samen beleven Flint en Sam als twee buitenstaanders hilarische avonturen en delen zij dezelfde droom: hun mede-Swallow Fallians helpen door het bedenken van betrouwbare uitvindingen die beter moeten zijn dan sardientjes, toch?!

Ook alle andere geliefde personages uit de film zijn terug, zoals: Flint’s vader Tim, een man van weinig woorden en nog minder expressie; Steve de aap, Flint’s sidekick en totaal onbetrouwbare lab-assistent; Burgemeester Shelbourne, de man die zijn laatste salaris heeft verdiend aan een pro-sardines platform; Brent, een lokale beroemdheid die rondloopt in baby kleding terwijl hij een tiener is; Earl, die geen politieagent is, maar veel harder optreedt als gymleraar en tot slot Manny, de schrikbarend bekwame jongen die niet alleen de audiovisuele afdeling van de school runt, maar ook met alles wat hij verder aanraakt aan de slag gaat.