Top 500 van de 90's op Qmusic

q

Van maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari halen papa Sam, zijn lieftallige vrouw Heidi en kinderen Maarten en Dorothee hun mooiste retrokleren van onder het stof en keren ze even terug naar de jaren ‘90.

Elke dag draaien ze, samen met Wim Oosterlinck & Jolien Roets en Marcia Bwarody & Bart-Jan Depraetere, van 09.00 tot 19.00 de 500 favoriete 90’s hits van de luisteraars tijdens de Top 500 van de 90’s. 
In de jaren negentig vonden flippo’s hun weg naar de chipszakken, veroverden schattige Furby’s de wereld, droeg elke modebewuste persoon plateauzolen en brulde iedereen luidkeels ‘5, 6, 7, 8’ mee met de Britse popgroep Steps. Reden genoeg dus voor een muzikale trip down memory lane.
Sam De Bruyn: “Van de Spice Girls tot Nirvana en van Virtual Zone tot Mariah Carey. De jaren 90 brachten ons waanzinnig goeie muziek met een flinke dosis guilty pleasures en onvergetelijke feestnummers.”

Vorig jaar was het nummer ‘Insomnia’ van Faithless de absolute favoriet van de luisteraars. AC/DC eindigde met ‘Thunderstruck’ op een verdienstelijke tweede plaats. Rhythm is a Dancer van Snap! vervolledigde de top 3. Welke 90’s hit kan dit jaar de luisteraars het meeste bekoren? Iedereen kan zijn stem nog uitbrengen tot nu zondag 19 februari 12u via Qmusic.be en via de Q-app.