Tijd voor avontuur begint nieuw seizoen met stop-motion special

tijd voor avontuur

Op 22 maart zijn Finn en Jake terug met een nieuw seizoen van het prettig gestoorde Tijd voor Avontuur! In deze bekroonde animatiereeks beleven de twee boezemvrienden tal van merkwaardige avonturen in het mysterieuze Land van Ooo.

Het nieuwe seizoen wordt bovendien afgetrapt met een wel heel speciale aflevering! 'Bad Jubies', de eerste stop-motion aflevering van de reeks, brengt Finn & Jake tot leven in 3D, een absolute primeur voor de reeks!

Als opwarmertje voor het nieuwe seizoen zendt Cartoon Network op zaterdag 19 maart om 8u30 'Stakes' uit. In deze special zoomen we in op een van de populairste figuren uit de reeks: Marceline The Vampire Queen! Zij dwaalt al eeuwen rond in het Land van Ooo maar hoe ze daar gekomen is en wat haar drijft is niet geweten. Deze special brengt daar verandering in! Rebecca Romijn maakt als 'The Empress' haar opwachting in een gastrol.

Het zevende seizoen van Tijd voor Avontuur (Adventure Time) is vanaf 22 maart elke schooldag om 18u te zien op Cartoon Network. De serie is via het keuzemenu zowel te bekijken in het Engels als in het Nederlands.