Throwback Thursday in het Sportpladijs

throwback thursday

Ketnet wordt dit jaar 20 jaar en plant samen met Studio 100 een groots muzikaal verjaardagsfeest op woensdag 29, donderdag 30 november, maandag 4 én dinsdag 5 december: #Throwback Thursday in het Sportpladijs.

Voor één keer niet voor kinderen, maar wel voor de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen. Zij kunnen zich helemaal uitleven tijdens dit evenement in het Sportpaleis, want heel wat van hun vroegere kinderhelden zullen tijdens deze show de revue passeren. Samson en Gert, die zelfs na twintig jaar nog steeds een vaste waarde zijn bij Ketnet, zullen er al hun grote hits brengen. Spring komt speciaal voor dit evenement weer bijeen. Later worden nog andere namen aan de feestaffiche toegevoegd.

Voormalig Ketnet-gezichten Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll zijn alvast van de partij om de Ketnetters van het eerste uur mee te nemen op een nostalgische reis. Ook Peter Van de Veire, één van de eerste gezichten van Ketnet, zal erbij zijn om de avond af te sluiten met een dj-set vol hits uit de nineties en nillies. De twintigers van vandaag kunnen dus de hele avond lang schaamteloos hun jeugd herbeleven.

Kaarten kosten 20 en 22,50 euro.

Officiële website: http://www.throwback.be