Vroegboek combi tickets voor suikerrock 2018 zijn nu al beschikbaar

suikerrock

Tijdens deze warmste week overhandigen Walter Kestens (voorzitter Suikerrock), Jan Ingels (Plant Director Tiense Suikerraffinaderij) en Michel Vanderveken (zaakvoerder Bakkerij Het Brood) immers de opbrengst van de Suikerrockbol-actie aan Hilde Van Goethem, algemeen directeur van het Huis In De Stad vzw.

En die opbrengst is een ongelofelijk mooi bedrag van: 8.165 EUR!
De Suikerrockbol, een artisanale Tiense lekkernij met toetsen van een boule-de-berlin en een smoutebol, afgewerkt met de kleuren van Suikerrock en een vleugje Tiense Suiker, werd sinds juni verkocht in de zes vestigingen van Het Brood en uiteraard tijdens Suikerrock in de Sweets Stand op de Grote Markt. Per verkochte bol werd 0,50 EUR geschonken aan Music For Life, ten voordele van vzw Huis in de Stad uit Tienen.

“Dit is het resultaat van de inzet van honderden, warme en gedreven medewerkers van Suikerrock, Tiense Suikerraffinaderij en het Brood. Fantastische medewerkers die zich het afgelopen jaar hebben ingezet voor een bijzonder goed doel. We dragen sweetness hoog in het vaandel bij Suikerrock, en deze combinatie van suikerzoet en hartelijke zoetheid werkte duidelijk, net zoals de sweet samenwerking met Tiense Suikerraffinaderij en het Brood” zegt Walter Kestens, voorzitter van Suikerrock.

Jan Ingels van de Tiense Suikerraffinaderij kan dit alleen maar bevestigen: “Wij creëren niet alleen met onze producten graag Sweet Little Moments, maar ook voor onze omgeving. Daarom dat wij met veel plezier ook dit project met veel warmte ondersteund hebben”.

(Eerder bericht:)

Het is exact drie maanden geleden dat de 'Lust for life' u verging, u 'Liever snel naar de hel' wou, kortom dat het met uw algemene gemoed 'Down down' ging na de slotnoten van een fantastisch Suikerrock 2017.

Maar kijk, ondanks het vallen van de bladeren is die melancholische periode definitief voorbij, want vanaf vandaag kan je een Suikerrock 2018 combi-ticket met vroegboekkorting aanschaffen! Dat wordt dromen van een zalige, zomerse festivalsfeer met fantastische artiesten op het hoofdpodium, met de lekkerste gerechten van tientallen food trucks en met party vibes aan de dj-stage. De 32ste editie van Suikerrock, van vrijdag 27 juli tot en met zondag 29 juli wordt opnieuw het hoogtepunt van uw zomervakantie!

Namen zijn er nog niet, maar de combi-tickets (3 dagen) met vroegboekkorting dus al wel! En tot en met 2 januari 2018 voor een ongelofelijk zoet prijsje van 97 Euro. Wacht niet, want op 2 januari 2018 om middernacht is deze actie onherroepelijk afgelopen en gelden terug de normale tarieven.

De combi-tickets met vroegboekkorting (Early-bird combitickets), alsook drank/food jetons kan je vanaf nu aankopen via de Suikerrock ticketshop of via Ticketmaster.