Stan Van Samang opnieuw naar het Sportpaleis

stan van samang

Groot nieuws! Stan Van Samang trekt in 2017 opnieuw naar het Sportpaleis! Stan is nog altijd één van de best verkopende en meest gedraaide Belgische artiesten van het moment. Zijn recente album ‘Stan Van Samang’ is inmiddels platina met meer dan 20.000 verkochte exemplaren!

Ook ‘Liefde voor publiek’, het vorige album, blijft het uitstekend doen in de charts en ging in totaal al meer dan 100.000 keer over de toonbank.

In 2015 gaf de zanger 5 uitverkochte concerten in de Lotto Arena. In 2016 liet hij voor het eerst het Sportpaleis vollopen en dat zelfs 3 keer! In totaal kwamen er 40.000 bezoekers naar ‘Stan Van Samang – In ’t groot’. Straf!

Gewapend met de hits ‘Candy’, ‘Little Moon Rises’, ‘A Simple Life’, ‘Junebug’, ‘Goeiemorgend, Goeiendag’ en ‘Een ster’, maar ook de ‘oudere’ hits zoals ‘Scars’, ‘Hang On’, ‘Poison’, ‘This Time’… trekt de zanger op vrijdag 8 én zaterdag 9 december 2017 opnieuw naar het Sportpaleis.

2017 ziet er dus opnieuw veelbelovend uit voor Stan Van Samang. Dit voorjaar concerteerde Stan in de grootste theaters van het land en tijdens de zomer speelt hij op tal van festivals. Maar het hoogtepunt van de ‘Stan-mania’ komt er dus dit jaar op vrijdag 8 én zaterdag 9 december met zijn concert in het Sportpaleis. Het worden twee onvergetelijke avonden waar het 10-jarig bestaan van de zanger uitvoerig gevierd zal worden. Stan zal ook enkele speciale muzikale gasten meebrengen ter gelegenheid van zijn jubileum als zanger.

Kaarten kosten 22,50 en 45 euro.