Single: Zon, zee en strand - Lindsay

Lindsay

Lindsay verslikte zich bijna in haar koffie toen ze 's morgens de officiële Vlaamse Ultratop 50 opende op haar tablet; “Ik zat aan het ontbijt en zoals elke week bekeek ik de hitlijsten.

Ik schrok me rot toen ik zag dat ‘Zon, zee en strand’, mijn nieuwe single, deze week vanuit het niets op plaats 35 binnenkomt in de lijst. Ik had de voorbije weken tijdens mijn optredens wel eens laten vallen dat de fans mochten meekiezen wat de nieuwe single zou worden voor deze zomer. Ze moesten maar een seintje geven en dat hebben ze ook gedaan via de sociale media én dus ook via iTunes en streaming. Ik hoorde van mijn platenfirma dat ze nu al volop ‘Zon, zee en strand’ aan het spelen zijnen dat ‘Zon, zee en strand’ ook één van de meest aangevraagde liedjes is bij FamilyRadio, tijdens hun verzoekprogramma.Ook van andere regionale radiostations krijg ik diezelfde signalen. Voor ons was de keuze dan ook snel gemaakt dat dit effectief ook mijn nieuwe single wordt voor de zomer. Een pretentieloze meezinger, die nota bene geschreven is door De Romeo’s. Ik breng het liedje ook in hun film H.I.T, die je in het voorjaar in de bioscoop kon zien én die deze maand verschijnt op dvd. Laat de zomer maar beginnen met veel ‘zon, zee en strand’, maar het liedje klinkt ook goed op de podia in het binnenland natuurlijk (lacht).”

Na ‘Hartstilstand’ en de duetsingle ‘Kalispera Griekenland’ met Laura Lynn, is ‘Zon, zee en strand’ de derde single die er verschijnt uit Lindsays succesalbum ‘Liefde en vertrouwen’.