Single: Vanavond gaat het down - Loredana

loredana

‘Vanavond gaat het down’, zingt de Limburgse Loredana in haar nieuwste videoclip, opgenomen een paar weken geleden op het prachtige eiland Ibiza. "Ibiza is altijd een beetje thuiskomen voor Patje (Krimson, haar partner) en mij.

Het eiland geeft mij altijd een goede vibe en hier hangt ook altijd een beetje seks en erotiek in de lucht…De opnames vonden oa plaats op de Stonehenge van Ibiza. Het kunstwerk van de Australische kunstenaar Andrew Rogers 'Time and Space' staat centraal in de video. Pat deed regie en camerawerk, en het was super fijn om de opnames enkel met ons twee te doen. We zijn tijdens de opnames dan ook regelmatig ‘down’ gegaan", lacht de roodharige Italiaanse.

Naast haar succesvolle 2Fabiola-carrière, scoorde Loredana ondertussen al twee Nederlandstalige top-10 hits op rij en daar is ze best blij mee. “Dat is het leuke aan ‘Ochtendzon’ en ‘Dichterbij’. Ik zing in de taal die de mensen verstaan. Ik denk dat we al een beetje kunnen spreken van een eigen Loredana-stijl : "Electro Glamour-Pop”. ‘Vanavond gaat het down’ is een echt Feelgood-nummer, met een originele combinatie tussen Nederlands en Engels. Noem het 'Leopold 3 in een hedendaags jasje". Loredana is in goede handen, want de muziek-productie is in handen van Sem Thomasson en Pat Krimson, en de tekst werd geschreven door Udo. 2018 kondigt zich heel druk aan voor Loredana, met de start van haar solo-optredens en een internationale tour met 2FABIOLA in Spanje, NL en Denemarken.

De nieuwe Loredana-single ‘Vanavond gaat het down’, is vanaf vandaag digitaal beschikbaar op iTunes en te beluisteren via Spotify.