Single: Nooit ofte nooit - Sabien Tiels & Hans De Booij

nooit

Sabien Tiels heeft een nieuwe single: Nooit ofte nooit. Deze single met Hans De Booij komt uit de laatste plaat van Sabien Tiels, “Mannelijk Schoon”.

Kleppers als Rocco Granata, Stef Bos, Guido Belcanto en Wigbert sprongen samen met nog 6 andere singer-songwriters op de kar en zo werd "Mannelijk schoon" de duetplaat waarop Sabien 10 keer muzikaal kon vreemdgaan onder het goedkeurend oog van producer Berlaen. 

Ook de pers was lovend:
"Dat alles zorgt wel voor een constant luisterplezier en het moet gezegd: deze verzameling is met grote overtuiging gemaakt, en veel geloof in de eigen taal" (vpb - De Standaard 14/12/16)

Sabien Tiels versus Hans De Booij, dat is een unieke combinatie, wat een al even uniek en ontroerend nummer voortbracht. 
Toen de paden van Sabien Tiels en Hans de Booij zich kruisten, bleek snel dat naast hun muzikale binding beiden ook meer dan in waren voor een filosofisch gesprek. Op zekere ochtend, nadat er opnieuw schokkende nieuwsberichten de woonkamer bereikten, vroeg Hans aan Sabien: "Hoe ga jij daar nu als moeder van een opgroeiend kind mee om?". Waarop Sabien antwoordde:"Ik hoop dat hij de liefde nooit vergeet ondanks alle narigheid die er om hem heen gebeurt". Je slaat de nagel op de kop", zei Hans, "Laten we hierover samen een lied maken". Het duet "Nooit ofte nooit" gaat over loslaten en tegelijkertijd over vasthouden aan dat wat liefde werkelijk is.
Zeer actueel, en toch tijdloos. Aangrijpend, en toch vertederend.

Vergeet de liefde niet door de dingen om je heen
Vergeet de liefde nooit ofte nooit.

THEATERVOORSTELLING : 30/09/2017, in CC Jan Tervaert in 9220 Hamme
Sabien Tiels stelt graag haar gelijknamige theatershow voor, waarin de nieuwe songs vlotjes doorheen de rest van haar oeuvre dwarrelen. Aan "mannelijk schoon" ontbreekt het zeker niet! Vaste muzikale gasten als "Marcel de Groot" (gitaar en zang) en "Berlaen" (contrabas en zang) worden vakkundig aangevuld met rasmuzikanten als Jan Servaes (drums en percussie) en Marco Cirone (gitaren). Bovendien verwelkomt Sabien in elke voorstelling één verrassingsgast uit haar "mannelijk schoon"-kabinet. Borrelend van creativiteit delen Sabien en “haar mannen” graag hun uit het leven gegrepen teksten en muzikale ideeën met het publiek.