Single: My Indigo - My Indigo

my indigo

Within Temptation zangeres Sharon den Adel kondigt haar eerste soloalbum aan. ‘My Indigo’ zal begin 2018 uitkomen. De gelijknamige single ‘My Indigo’ is nu al verkrijgbaar en klinkt veelbelovend als voorbode voor het album.

"Twee jaar geleden kwam ik terug van tour. Normaal gesproken ga ik meteen de studio in, met veel inspiratie en veel energie. Maar dit keer was het anders, de liedjes kwamen niet vanzelf. Daar bovenop kwamen ook tegenslagen in de persoonlijke sfeer, waardoor ik mezelf ging afvragen; wil ik dit leven met de band nog wel. Alles was teveel."

Het was een noodzakelijkheid voor Sharon om tijd voor zichzelf te nemen, in die periode heeft Sharon alles losgelaten. Tot haar eigen verrassing begint ze wel weer met het schrijven van liedjes, het werkte bevrijdend. Het resulteerde totaal onverwacht in een persoonlijk album met een geheel andere stijl dan wat we van Sharon gewend zijn. “Het was niet mijn doel om een solo project te starten maar de liedjes zijn zo special voor mij dat ik het toch graag met de wereld wil delen”.