Single: Kusjes voor mij - Marco Kimsen

kusjes

Brotherhood of Man won in 1976 het Eurovisiesongfestival met "Save all your kisses for me", dat in 2005 nog verkozen werd tot één van de beste songfestivalliedjes. Dankzij Marco Kimsen wordt "Save all your kisses for me" nu "Bewaar jouw kusjes voor mij".

Marco Kimsen zocht en vond in de bekende producer Lex De Groot de ideale man om een frisse, zomers getinte en vrolijke song te maken van het winnende lied van 1976. De trompetpartijen nam Nico Schepers (Clouseau) voor zijn rekening en Marva Nielsen (Shana) het bijpassende koorgedeelte wat dit nummer een klasse volle extra dimensie geeft.

Met deze opvolger van "ik wil met kerst niet alleen zijn"(noteringen in Vlaamse Ultratop50) en het door velen gesmaakte "één keer teveel" kan Marco aan zijn vele optredens deze zomer de nodige touch en luister toevoegen."'Kusjes voor mij' doet je echt wel de oren spitsen en tovert spontaan een glimlach op je gezicht" zegt Marco enthousiast.

De openheid, geborgenheid en warmte stralen bovendien van het scherm in de bijhorende feel good videoclip:

"Kusjes voor mij" is HIER te verkrijgen op iTunes, HIER te beluisteren op Spotify en HIER op Deezer!

Meer weten over Marco Kimsen? Neem dan zeker een kijkje op zijn website www.marcokimsen.be of lees meer in zijn biografie. Volg Marco Kimsen HIER op Facebook.