Single: Hallo - Danny Fabry

hallo

Voor zijn vorige single ‘Dansen op de reggaebeat’, ging Danny Fabry de mosterd halen bij Leopold 3 en ook voor zijn nieuwe single ‘Hallo’ zocht en vond Danny inspiratie bij een nineties-hit uit de Lage Landen.

‘Hallo' is een Nederlandstalige bewerking van de hitsingle van René Froger ‘Just Say Hello!’, waarmee de Nederlander in 1990 ook in Vlaanderen een dikke hit scoorde. Er werd een nieuwe tekst op geschreven en Danny maakte er het swingende ‘Hallo’ van. De boodschap die eeuwige optimist Danny Fabry wil meegeven met zijn nieuwe single is simpel: Hoewel we geconfronteerd worden met veel negativiteit om ons heen, laat dit niet overheersen, besef hoe mooi het leven is, lach en zeg gewoon vriendelijk ‘Hallo’ tegen elkaar.

"Ik ben een echte optimist", zegt Danny Fabry. "Ik laat me niet leiden door negatieve berichtgevingen of gevoelens, en trek me op aan de mooie dingen des levens. Voor mij begint alles met een vriendelijke ‘Hallo’ en iedereen mag die van mij verwachten. Mijn fans weten dat, want ik start elk optreden door het podium op te stappen en ‘Halloooo’ te roepen. Het is zelfs een beetje een gimmick geworden, want als ik het niet doe beginnen de mensen zelf naar mij ‘Halloooo’ te roepen (lacht). Mijn nieuwe single ‘Hallo’ is mij dus op meerdere vlakken op het lijf geschreven”, besluit Danny. 

Danny nam een groot stuk van zijn videoclip op in en rond zijn woonplaats Scherpenheuvel, maar voor een deel van de opnames ging Danny ook nog op zoek naar een andere gezellige plek, waar veel mensen komen en waar hij dus aan iedereen vriendelijk ‘Hallo’ kon zeggen...en dan hopelijk een ‘Hallo’ terugkreeg. Waar beter dan in West-Vlaanderen om vriendelijke mensen tegen het lijf te lopen moet Danny gedacht hebben en dus nam hij contact op met Ring Shopping Kortrijk. Bruno Devriese, Manager van Ring Shopping, gaf meteen zijn fiat en zodoende werd het bruisende winkelcentrum ook een locatie voor de clipopnames. 
“Ik ben super ontvangen door de mensen van Ring Shopping Kortrijk en wil alle medewerkers en personeel dan ook hartelijk bedanken. Ik heb veel ‘Hallo’s’ gekregen van de mensen, zowel in Scherpenheuvel als in Kortrijk, dat kan je zien in de clip. Ik had dan ook niet anders verwacht van mijn streekgenoten en de West-Vlamingen', zegt Danny Fabry met de glimlach.

Bekijk de videoclip:

'Hallo', de nieuwe single van Danny Fabry, is HIER te verkrijgen op iTunes en kan u HIER beluisteren op Spotify!

Volg Danny Fabry HIER op Facebook.
Check HIER de website