Single: Goud - Gene Thomas

goud

Met 'Fata Morgana' gooide Gene Thomas een paar maanden geleden al hoge ogen en lanceerde hij meteen ook de Nederlandstalige pop-dance. Met de nieuwe single 'Goud' wordt de muzikale lijn onverminderd verder gezet.

Ook nu weer heeft Gene Thomas de handen in elkaar geslagen met een gerenommeerde internationale producer. "Ik moet zeggen dat het mij nog steeds enorm raakt wanneer mensen met zoveel lof praten over 'Fata Morgana' mijn vorige single. Blijkbaar is de combinatie van Nederlandstalige pop-songs met moderne, eigentijdse dance-invloeden iets wat enorm geapprecieerd wordt door het publiek. Voor mij voelt het ook heel comfortabel aan want op de één of andere manier zitten er in 'Fata Morgana' en 'Goud' X-Session invloeden, maar dan anno 2015 en vooral ook gericht naar het brede publiek", zegt Gene Thomas enthousiast. 

Let op want wie eenmaal 'Goud' in z'n oren heeft ervaren zal meteen in de oorwurm fase terechtkomen. De sterke Nederlandstalige pop-song met moderne dance invloeden én een ijzersterk, catchy refrein vormen de basis van het succes voor Gene.