Single: Dansen met jou - Jonas Van Esch

dansen met jou

De zomer is dan wel voorbij, met ‘Dansen met jou’ houden we het zomergevoel nog even vast. Dansen met jou is een vrolijk liedje met een vlotte tekst en muziek die geïnspireerd is op de electroswing van ondermeer Parov Stelar.

Jonas is, naast zanger en accordeonist/toetsenist, vooral entertainer. Hij is een veelgevraagde gast op feesten en evenementen waar hij moeiteloos iedereen aan het zingen en dansen krijgt. Ook speelde Jonas bij verschillende bands en deed hiermee heel wat optredens in binnen- en buitenland. 2017 is voor Jonas het jaar om zelf, onder eigen naam, voor het eerst naar buiten te komen met eigen muziek. 

‘Dansen met jou’ is de tweede single van Jonas. Begin dit jaar werd immers ‘Alle dagen feest’, gelanceerd, een liedje dat het vooral op lokale radiozenders erg goed deed, en verschillende scholen inspireerden om hier zelf een clipje bij te maken.

Bekijk de voorbeelden:

WIN!! Stuur je eigen openingsdans naar Jonas, en schitter binnenkort in de videoclip van ‘dansen met jou’. Bovendien maak je kans op een concertje van Jonas in je eigen living, op je werk, in je stamkroeg,…

CONTACT: jonasvanesch@hotmail.com - www.facebook.com/jonas.vanesch - 0479/34.28.01.