Showbizz

Facts Spring 2018: Emilie De Ravin (Once upon a time / Lost) zal er ook zijn

facts

De Australische actrice Emilie de Ravin is wellicht het best bekend als Belle in Once Upon a Time, als Claire in Lost, als Tess in de Roswell-serie en van heel wat andere producties. Van horror en drama tot fantasy en mysterie, met Emilie De Ravin op het scherm wordt de ervaring steevast 125% beter. 

The Best Of Musicals: extra voorstellingen in mei!

musical

Eind februari presenteerde Music Hall in Stadsschouwburg Antwerpen 'The Best of Musicals'. Gelauwerde musicalsterren als Hans Peter Janssens, Deborah De Ridder en Fleur Brusselmans, maar ook jong aanstormend talent zoals Lauren De Ruyck en Ruben Van keer.

"Hans en Grietje" wordt nieuwe sprookjesmusical

hans en grietje

Afgelopen zondag palmde ‘Roodkapje, de sprookjesmusical’ tot tweemaal toe een uitverkochte Antwerpse Stadsschouwburg in en op 29 april mogen Lauren De Ruyck & Co daar ook nog een laatste keer het beste van zichzelf geven.

Suikerrock 2018: Kraantje pappie, Lil Kleine en Lost Frequencies op vrijdag

suikerrock

De eerste dag van Suikerrock 2018, vrijdag 27 juli, belooft een bom van een feestje te worden. Met de hyperpopulaire Nederhoppers Lil Kleine en Kraantje Pappie, en onze eigen internationale hitmachine Lost Frequencies, zal u zich een delirium kunnen partyen!

Schlagerfestival 2018: comeback van Ryan Ricks

schlagerfestival

Zes jaar geleden stond de jonge Nederlandse trompettist Rik Mol op 1 in de Vlaamse albumcharts met zijn easylistening album ‘Ryan Ricks’. Het hoogtepunt van zijn succesvolle doortocht in Vlaanderen waren zonder meer de optredens op Het Schlagerfestival 2012.

Retro Rave op 21 april in Lotto Arena

retro rave

Zaterdag 21 april vindt in de Lotto Arena het hardste indoor Retro-event van het jaar plaats: Retro Rave. Je mag een ongeziene dj-line-up verwachten met zowel nationale als internationale artiesten, adembenemende dance-acts en verbluffende lichtshows.

Ode aan Hazes, 22 april in Lotto Arena Antwerpen

ode aan hazes

Dana Winner, Xander de Buisonjé, Isabelle A, Luc Caals en Steracteur Sterartiest-winnaar Michiel De Meyer brengen ‘Ode aan Hazes’ op 22 april 2018 in Antwerpse Lotto Arena.

Arena Cross wordt verplaatst naar november 2018

arena cross

Fans van indoor- en freestyle-motorcross moeten nog even wachten op de eerste doortocht van Arenacross. Die was voorzien op zaterdag 3 maart, “maar omdat we meer tijd nodig hebben om het crosspubliek te bereiken, hebben we beslist om de doortocht van Arenacross in de Hasseltse Ethias Arena te verplaatsen naar november”, klinkt het bij de organisatie.

Musichall presenteert eerste editie van "A Night at the Opera"

opera

Goed nieuws voor alle operaliefhebbers en voor iedereen die wil kennismaken met dit prachtige genre! Met 'A Night at the Opera' stelt Music Hall een jaarlijks wederkerend programma samen, waarbij de beste en bekendste opera-aria’s, -koren, -ensembles en muzikale intermezzi aan bod komen.

Eerste namen voor Festival van de Ambiance: Sergio, Swoop & Willy Sommers

festival van de ambiancz

Eerst mogen de coureurs zich uitleven op de wielerpiste in ’t Gentse Kuipke, maar na de 6-daagse is het op zaterdag 1 december tijd voor de artiesten. Die kunnen zich helemaal laten gaan op de 8ste editie van het Festival van de Ambiance.

Pagina's