Sasha & Davy debuteren in het theater

sasha & davy

Aanstaande zondag 22 oktober maken Sasha & Davy officieel hun theaterdebuut en spelen ze, met hun liveband, om 15.00 uur in CC De Steenhoven (Herzele) hun eerste volwaardige theaterprogramma.

“We zijn aan de eindsprint van dit project begonnen. De voorbije maanden heb ik intens geoefend om ons met gitaar te begeleiden op het podium. Zondag is de eerste keer dat ik gitaar speel voor een publiek. Na uren gitaarles en oefenen in onze living, staan we voor de vuurdoop. Samen met Sasha bespeel ik het publiek met romantiek en nostalgie. Dat zijn de kernwoorden en -waarden waar deze voorstelling om draait. We grasduinen in het eigen Sasha & Davy-materiaal en we spelen liedjes die afkomstig zijn uit ons recent verschenen album ‘Leef en lach’, waaronder ook de nieuwe single ‘Romeo en Julia’”, zegt Davy Gilles.

Naast het Sasha & Davy-repertoire, maakt het koppel een wandeling langs Memory Lane. Sasha: “Het publiek gaat zich niet vervelen, want het wordt een gevarieerde middag die gaat van romantiek tot rock ’n roll’. We gaan terug naar onze jeugd waar we muziek van de jaren '50, '60 en '70 hebben leren kennen, zoals o.a. 'My girl', 'Stand by me' en 'Bye bye love'. Naast die nummers zullen we onze eigen nummers spelen zoals ‘Mamma Maria’, ‘Onafscheidelijk’, ‘Op elk moment', maar dan verpakt in een theaterjasje. Wat wij zo leuk vinden aan theater, is dat je niet gehaast bent om je liedjes te brengen. De mensen die komen kijken hebben tijd. Die genieten van de muziek, maar ook van de verhalen die onlosmakelijk verbonden zijn aan die liedjes. Net daarom is deze theatershow de moeite. We doen hem zondag voor het eerst en snelle beslissers kunnen vooraf nog de laatste kaartjes bestellen, of ze kopen aan de kassa. Het is de bedoeling dat we met deze theatertour de hort op gaan in Vlaanderen. Hij kan geboekt worden en binnenkort volgen er nog data.”

Wil je het eerste theaterconcert van Sasha & Davy, nu zondag 22 oktober om 15.00 uur in CC De Steenhoven in Herzele, niet missen, bestel dan vandaag nog je tickets via 053/606090 of 0473/543846 of info@sashaendavy.be