Eén-uitzending met Rob De Nijs: extra tickets voor laatste arenaconcert nu beschikbaar

rob de nijs

Maandagavond was Rob de Nijs de centrale gast in de voorlopig laatste aflevering van ‘Buurman, wat doet u nu?', van Cath Luyten op één (vrt). Met meer dan 420.000 kijkers nestelden Cath en Rob zich in de top 10 van best bekeken programma’s.

Het effect was ook meteen voelbaar aan de ticketverkoop voor ‘Rob 75’, het verjaardagsconcert dat Rob geeft op zaterdag 9 december 2017 in de Antwerpse Lotto Arena. Concertorganisator Benelive: “Na de tv-uitzending werd ticketverkoper Tele Ticket Service overspoeld met aanvragen voor kaartjes voor het laatste arenaconcert van Rob de Nijs. Ze spreken daar al een paar dagen van een Rob de Nijs-hype, naar analogie met de gigantische populariteit die Rob kende in de jaren tachtig. Het is die sfeer die we straks opnieuw activeren in de Lotto Arena, samen met Rob, zijn liveband, zijn indrukwekkende hits (‘Zondag’, ‘Het werd zomer’, ‘Malle Babbe’) en het nieuwe materiaal dat afkomstig is van het nieuwe album ‘Niet voor het laatst’, dat volgende week vrijdag, op 27 oktober verschijnt. Rob staat messcherp en is klaar om nog één keer groots uit te pakken, want na Rob 75 trekt hij de stekker uit de stadion- en arenaconcerten. Koop vandaag je tickets als je Rob nog één keer wil zien schitteren met z’n uitgebreide live band in de Lotto Arena. De capaciteit is verhoogd, maar niet eindeloos. Snel zijn is de boodschap!”

Bestel nu op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min) je tickets voor Rob 75, hét verjaardagsconcert van Rob de Nijs, dat plaatsvindt op zaterdag 9 december 2017 in de Antwerpse Lotto Arena.

(Eerder bericht:)

Op 2de kerstdag is Rob de Nijs jarig en in 2017 wordt het een verjaardagstaart met 75 kaarsjes. “Een nieuwe mijlpaal in mijn leven. Vanaf dan ben ik officieel een artiest met een gezegende leeftijd – ook al voel ik mij op het podium nog steeds fris en fruitig (lacht) - en dat moet gevierd worden”, zegt Rob de Nijs enthousiast.

Na het uitverkochte Rob 70-concert, trekt Rob de Nijs voor z’n 75ste verjaardag terug naar de Antwerpse Lotto Arena. Zaterdag 9 december staat hij er samen met zijn Pur Sang band en met verrassende gastartiesten, die de komende maanden gedeeltelijk bekendgemaakt zullen worden.

De fans worden op hun wenken bediend en krijgen uiteraard Rob z'n grootste hits en bekendste liedjes voorgeschoteld. Van ‘Malle Babbe’, ‘Jan Klaassen’ en ‘Het werd zomer’, tot ‘Ritme van de regen’, ‘Banger hart’ en ga zo maar verder. Het wordt één langgerekte marathon van Rob de Nijs-hits, gebracht door de grootmeester zelf én zijn gastartiesten. Wie Rob kent, weet dat hij heel wat muzikale vrienden heeft. Toen hij 70 werd, kwamen Will Tura, Paul Michiels en Johan Verminnen meevieren, en Gers Pardoel en Urbanus waren ook al eens te gast op zijn traditionele verjaardagsconcert. “Het is in die grootorde van gasten dat er gedacht mag worden. Verrassende gastartiesten, die we niet allemaal bekend gaan maken, maar die wel kleur gaan geven aan Rob zijn 75ste verjaardag. Het wordt sowieso een unieke avond, die Rob en zijn gasten maar één keer in hun leven gaan meemaken. Als één van de allergrootste artiesten uit de Lage Landen zijn 75ste viert, dan mag zijn enige, officiële verjaardagsfeestje in Vlaanderen vooral niet missen. Zaterdag 9 december, net voor de start van de feestdagen. Leuker bestaat niet!”, klinkt het bij concertorganisator Benelive Entertainment.

Bestel nu je tickets voor Rob de Nijs 75, op zaterdag 9 december 2017 in de Lotto Arena te Antwerpen (20.00 uur) via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).