Releases

Wat als je hobby de stempel van ziekte krijgt?

Gamen is voor velen een hobby, maar voor sommigen ook een verslaving. Die verslaving is volgens De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een ziekte.

Single: Do you better - 5napback ft. Maria Mathea

do you better

5napback en Maria Mathea komen op 16 maart met hun nieuwe single op het label van 94Records. Na een aantal individuele successen zijn ze samen aan de slag gegaan, 'Do You Better' is hier het mooie resultaat van.

Disney Pixar's Coco wint Oscar voor beste animatiefilm

coco

Disney•Pixar’s Coco viel bij de 90ste Academy Awards in de prijzen en won twee Oscars voor beste animatiefilm en beste originele lied. De veelgeprezen animatiefilm won eerder al vele awards, waaronder niet minder dan elf Annie Awards, de Bafta voor beste animatiefilm en de Golden Globe voor beste animatiefilm.

Single: Anita - 2Cool

anita

Drie veertigers starten nieuwe boyband en debuteren met de single “Anita“! Wow, Mitch en Daan, drie vrienden uit Gent, zitten al jaren in de showbizz. De ene is acteur, de andere is muzikant en de derde is DJ.

Single: Naar de zevende hemel - Steve Tielens

steve tielens

Steve Tielens wist 2018 prima in te zetten, met 'In ons cafeetje', een autobiografisch nummer van eigen hand, staat hij ondertussen al 8 weken genoteerd in de Vlaamse Ultratop 50. Ook de optredens blijven vlot binnenlopen.

Single: Blijf bij mij - John Dennis & Ziva

blijf bij mij

“Blijf Bij Mij” is een catchy cover van het gelijknamige nummer van André Hazes! Dit jaar mag John trouwens ook 25 kaarsjes op zijn carrière-taart uitblazen en dit zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan.

Single: Heidi - Matthias Lens

heidi

Vorig jaar ging Matthias Lens ‘Classic’ en bewerkte de grootste klassiekers uit de ‘Goes Classic’-saga van Helmut Lotti tot prachtige accordeonversies. ‘Matthias Lens Goes Classic’ leverde de sympathieke Arendonkenaar meteen zijn vierde Top 10-soloalbum op rij op, in een periode van amper vijf jaar, een zeer sterke prestatie!

DVD: The Limehouse Golem

the limehouse golem

Wanneer een serie-moordenaar, met het bloed van zijn slachtoffers cryptische boodschappen achterlaat op de misdaadplaats, raakt de stad Londen in de greep van de angst. Inspecteur Kildare (Bill Nighy) wordt door Scotland Yard naar voor geschoven om een einde te maken aan de daden van de zogenaamde "Limehouse Golem".

Album: In The Jukebox - Sasha & Davy

in the jukebox

Het was even schrikken toen Sasha & Davy de weersvoorspellingen hoorden voor vrijdag. Sneeuwstormen en ellende op de weg, uitgerekend op de dag dat ze hun nieuwe CD ‘In the Jukebox’ zouden voorstellen.

Single: Dit wonder - Dana Winner

dana winner

Voorbije zaterdag vierde Dana Winner haar verjaardag, en was er ook de release van haar nieuwe single ‘Dit Wonder’, mét bijhorende clip! Momenteel scheert Dana nog hoge toppen in de Vlaamse hitlijsten met ‘Eerste liefde, mooiste liefde’.

Pagina's