Muziek - Singles

Single: Dit wonder - Dana Winner

dana winner

Voorbije zaterdag vierde Dana Winner haar verjaardag, en was er ook de release van haar nieuwe single ‘Dit Wonder’, mét bijhorende clip! Momenteel scheert Dana nog hoge toppen in de Vlaamse hitlijsten met ‘Eerste liefde, mooiste liefde’.

Single: Baby let me hold you - Cass

cass

Cass is Dirk Cassiers. “Baby let me hold you“ is de voorloper van het nieuwe album “Slower, Smaller, Happier" van CASS dat op 22 februari 2018 wordt voorgesteld aan pers en publiek!

Single: Als je diep in mijn ogen kijkt - Willy Sommers

willy sommers

In 1991 keken Willy Sommers en Wendy Van Wanten elkaar diep in de ogen en scoorden een dikke hit. Anno 2018 gooit Willy opnieuw zijn heldere kijkers in de strijd en gaat hij met zijn nieuwe single 'Als je diep in mijn ogen kijkt' wederom voor de top van de hitparade.

Single: Hallo - Danny Fabry

hallo

Voor zijn vorige single ‘Dansen op de reggaebeat’, ging Danny Fabry de mosterd halen bij Leopold 3 en ook voor zijn nieuwe single ‘Hallo’ zocht en vond Danny inspiratie bij een nineties-hit uit de Lage Landen.

Single: Right here right now - Dana Rexx

dana rexx

Dana Rexx is een Belgische popartiest die werkt vanuit de Verenigde Staten met gerenommeerde namen uit de muziekwereld. Uit haar EP verschijnt nu de single "Right here right now".

Single: Ik ben je prooi - Phil & Elisa Kevin

ik ben je prooi

Met zijn vorige single 'Zonder mij'veranderde Phil Kevin even het geweer van schouder. Geen typische Phil Kevin-ambiance, maar een ingetogen, ontroerend en meeslepend nummer, waarin Phil zijn vocale talent toonde.

Single: Betoverd door jou - Gino Verano

gino

De uit Wieze afkomstige zanger Gino Verano stelt met trots zijn nieuwe single “Betoverd door jou” voor. Producer Koen Moeyaert zorgde voor het moderne poppy getinte arrangement en de juiste sound en Gino schreef zelf de tekst.

Single: Blijf - NeoN3rd

blijf

NeoN3rd heeft een nieuwe single "Blijf", die eveneens de voorloper is van het album dat later dit voorjaar zal verschijnen.

Single: Een verlangen te groot - Lindsay

lindsay

Met haar nieuwe single ‘Een verlangen te groot’, die nu vrijdag 5 januari verschijnt, blikt kersverse mama Lindsay positief terug op de voorbije periode waarin ze, samen met haar vriend Kris, probeerde zwanger te geraken.

Single: Phoenix - Dana Rexx

phoenix

Dana Rexx is een Belgische popartiest die werkt vanuit de Verenigde Staten met gerenommeerde namen uit de muziekwereld. Uit haar EP verschijnt nu de single "Phoenix".

Pagina's