Mei 2017 - Clicksafe

childfocus

Het Internet is vandaag de dag dè place to be. Kan jij je voorstellen hoe je leven er zonder je computer, gsm of internet zou uitzien? Moeilijk hè. Het zou in elk geval heel anders zijn.

Dat het Internet fantastisch is, daar zijn we het allemaal over eens. Jij bent vast keigoed in het surfen, gamen, chatten, netloggen, facebooken en zo voort. Maar als keigoeie internetter weet je waarschijnlijk ook wel dat soms wel eens fout kan lopen. Net als in ‘het echte leven’ moet je goed oppassen met wie je omgaat, wat je doet en hoe je dat doet. Het is gewoon een kwestie van jezelf te beschermen om het zo veilig en fun mogelijk te houden. Via clicksafe kom je te weten hoe je dat het best kan aanpakken.

Op clicksafe vindt u alle info over een veilig en verantwoord internetgebruik voor kinderen en jongeren. De site is opgedeeld in een luik voor kinderen en jongeren zelf, maar heeft ook een interessant deel over hoe je als ouders of professionelen met internet omgaat als er kinderen en jongeren bij betrokken zijn.

Bezoek de website: klik hier