Kungs in oktober in Versuz Hasselt

kungs

Na de eerder aangekondigde komst van wereldster David Guetta naar de Ethias Arena op vrijdag 20 oktober, is er nu opnieuw een grote naam uit de DJ-wereld die Hasselt afzakt. Op zaterdag 14 oktober komt de dj KUNGS naar Versuz voor een uniek optreden.

Beide Franse dj’s behoren tot de absolute wereldtop en speelden afgelopen zomer op de grootste festivals en in de grootste clubs. Het belooft dan ook een muzikaal ‘warme herfst’ te worden op de Grenslandhallensite. 

KUNGS is de artiestennaam van de in Frankrijk geboren Valentin Brunel. Hoewel hij amper 20 jaar oud is, heeft deze dj en producer al enkele wereldhits op zijn naam staan. Al van jongs af aan werkte hij aan remixen voor oa. Axwell & Ingrosso en Lost Frequencies. Hiermee werkte hij zich achter de schermen in de kijker van enkele grote dj’s. David Guetta was één van de eerste om hem onder te arm te nemen en liet hem in januari 2016 het voorprogramma verzorgen van zijn Europese ‘Listen Tour’.

Zijn grote doorbraak als DJ/artiest kwam er met zijn remix van “This Girl”, een song origineel van de hand van de Australische Cooking on 3 Burners. Het werd dé zomerhit van 2016 en een nr #1 hit in heel wat landen. Al snel volgde een eigen album Layers, waaruit de hits ‘Don’t you know’ en ‘I feel so bad’ voortvloeiden.

Met een eigen album en 3 wereldhits behoort KUNGS tot de absolute top. Afgelopen maanden speelde hij in gerenommeerde clubs en op grote festivals als; Coachella, Lollapoolza Berlin, Tomorrowland, Ultra Music Festvial,… en was hij ook supporting act van David Guetta tijdens zijn BIG concerten in de bekende club Ushuaïa op Ibiza.

Zaterdag 14 oktober staat KUNGS achter de draaitafel van VERSUZ voor een uniek optreden.

‘KUNGS’ @ Versuz
Zaterdag 14 oktober 2017 – Ethias Arena Hasselt – 21:00 - 04:00 
EARLY BIRD TICKET: € 10,- (€1,50 administration fee)
REGULAR PRE SALE TICKET : € 15,- (€1,50 administration fee)
https://www.versuz.be/nl/events/20171014_versuz-presents-kungs/

www.thelegendz.be
www.teleticketservice.com
www.ethias-arena.be
070/345 345 (max. € 0,30 per min.)
vanuit NL: 0900-45 000 45 (€ 0,45 per min.)

Tag: