Gabriel Iglesias met The Fluffy Mania World Tour ook in België

fluffy mania

In 2017 komt één van de bekendste comedians ter wereld opnieuw naar België! Gabriel Iglesias onderneemt met zijn ‘FluffyMania World Tour’, een volledig nieuwe show, zijn grootste wereldtour tot nu toe en houdt halt in maar liefst 57 steden.

Nadat hij eerder de Antwerpse Arenberg en Elisabethzaal uitverkocht, speelde hij in juni 2015 de bomvolle Lotto Arena plat. Hij herhaalt dat graag op 23 september 2017.

The American dream
De weg naar het succes van de Amerikaan met Mexicaanse roots leest als een boek. Hij groeide op in een arme buurt in Los Angeles in een gezin met zes kinderen en een alleenstaande moeder. Gabriel had zijn zin voor humor dan ook nodig om zich te wapenen tegen de dagelijkse realiteit. In 1997 besloot hij de sprong te wagen, zijn job op te zeggen en zijn passie, stand-upcomedy, te volgen. Zelfs toen hij zowel zijn huis als auto verloor, bleef hij ervoor gaan. En met succes: vandaag is hij een van Amerika’s favoriete comedians, met succesvolle shows als ‘I’m not fat … I’m Fluffy!’, ‘Stand-Up Revolution’ en ‘Unity Through Laughter’. Zijn comedystijl is een hilarische mengeling van verhalen, leuke typetjes en geluidseffecten, waarmee hij zijn persoonlijke levenservaringen aankaart.

Zwaargewicht
Met zijn rollen in onder andere ‘Family Guy’, ‘Magic Mike’, ‘The Nut Job’ en binnenkort de film ‘Blazing Samurai’ is Fluffy ondertussen een echt zwaargewicht in elk domein van de entertainmentindustrie. Zijn fans van over de hele wereld zijn ongetwijfeld dolgelukkig dat ze binnenkort hun favoriete comedian weer live aan het werk kunnen zien. FluffyMania neemt opnieuw de wereld over!

Kaarten kosten 27, 36 en 45 euro.
www.teleticketservice.com

http://fluffyguy.com/