Ga weg

Schlagerfestival 2018: ook Ingeborg is erbij

schlagerfestival

Umberto Tozzi, Christoff, De Romeo’s, Sam Gooris, Bart Kaëll, Swoop, Willy Sommers, Kürt Rogiers en Coco Jr. van The Dinky Toys krijgen op Het Schlagerfestival 2018 vrouwelijke versterking van Ingeborg.

Suikerrock 2018: dit zijn de eerste top-acts: Alanis Morisette, Goo Goo Dolls, Stan Van Smang en Gers Pardoel

suikerrock

Dat vinden we hier bij Suikerrock nu toch wel. U moet inderdaad weten dat we vandaag de eerste vier namen lossen voor de editie 2018, en dat Alanis Morissette onze eerste headliner is!

Musichall presenteert eerste editie van "A Night at the Opera"

opera

Goed nieuws voor alle operaliefhebbers en voor iedereen die wil kennismaken met dit prachtige genre! Met 'A Night at the Opera' stelt Music Hall een jaarlijks wederkerend programma samen, waarbij de beste en bekendste opera-aria’s, -koren, -ensembles en muzikale intermezzi aan bod komen.

Facts Spring 2018: Joe Keery (Stranger Things) komt

facts

Joe Keery verovert onze harten in de populaire Netflix-serie Stranger Things als de loyale en heroïsche ‘babysitter’ Steve Harrington. En nu is hij klaar om onze harten in levenden lijve te veroveren, op FACTS Spring 2018!

Eerste namen voor Festival van de Ambiance: Sergio, Swoop & Willy Sommers

festival van de ambiancz

Eerst mogen de coureurs zich uitleven op de wielerpiste in ’t Gentse Kuipke, maar na de 6-daagse is het op zaterdag 1 december tijd voor de artiesten. Die kunnen zich helemaal laten gaan op de 8ste editie van het Festival van de Ambiance.

Musical 'Magdalena' over waargebeurd verhaal van Ierse Magdalene-Laundries

magdalena

Na het succes van hun eerste productie ‘The Wave’ in 2016, presenteert het jonge productiehuis The Singing Factory met ‘Magdalena’ in maart 2018 opnieuw een niet-alledaagse musicalproductie.

The Best Of Musicals: Ook "Mozart" Ruben Van Keer in ultiem spektakel "The Best Of Musicals"

musical

Nadat eerder 'Roodkapje' Lauren De Ruyck al werd toegevoegd aan de gelauwerde cast van 'The Best of Musicals', krijgt dit ultieme musicalspektakel met Mozart-revelatie Ruben Van keer nog een stevige injectie jong talent toegediend.

Ticketverkoop "Meiskes & Jongens" is gestart

meiskes en jongens

Vorige week mocht Raymond van het Groenewoud tijdens de MIA's een award in ontvangst nemen voor zijn hele carrière. Er was geen mens in de zaal die hier iets tegen kon hebben.

de "Rocky Horror Show" naar de Gentse Feesten

rocky horror

Het is nog niet gedaan met de 'Rocky Horror Show'. Helemaal niet. Let’s do the Time Warp again! We beuken een gat in de tijd tijdens de Gentse Feesten in de Capitole in Gent.

Rocky Horror gaat terug naar waar het allemaal begon. Op 13 en 14 juli moet je in de Capitole in Gent zijn voor deze formidabele 'Rocky Horror show'. Stany Crets kondigde het al aan en dus is ’t waar. Tickets zijn vanaf 2 februari met een lanceringskorting van 15% te verkrijgen via deepbridge.be.

Bekijk de aftermovie van de Lotto Arena:

Laatste gaste voor "Jan & Alleman" in het Sportpaleis bekend: Lindsay

jan smit

Geflankeerd door haar broer Christoff, vroeg ‪Jan Smit aan Lindsay of ze geen zin had om ook te gast te zijn op zijn eerste ‘Jan & Alleman’ Sportpaleis-concert, dat plaatsvindt ‪op zaterdag 10 maart.

Pagina's