Facts Spring 2018: Joe Keery (Stranger Things) komt

facts

Joe Keery verovert onze harten in de populaire Netflix-serie Stranger Things als de loyale en heroïsche ‘babysitter’ Steve Harrington. En nu is hij klaar om onze harten in levenden lijve te veroveren, op FACTS Spring 2018!

Deze Amerikaanse acteur en muzikant was al deel van heel wat producties. Onder het gedeelte ‘films’ zien we op zijn bloemlezing onder meer Henry Gamble’s Birthday Party, The Charnel House en Molly’s Game. Op vlak van tv-series tekende Joe Keery – naast Stranger Things – onder meer episodes van Sirens, Chicago Fire en Empire op.
2018 ziet er zeer rooskleurig uit voor Joe Keery, met de films Slice en Shotgun en – hopelijk nog dit jaar – een nieuw seizoen van Stranger Things.
Fun fact: Joe Keery is eveneens muzikant. Hij is een van de gitaristen van de rockband Post Animal en hij heeft muziek gereleased onder de naam “Cool Cool Cool”.

Wil je deze geweldige acteur ontmoeten? Komt dan naar FACTS Spring 2018, op April 7-8, in Flanders Expo, Gent! Joe Keery zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen. 

(Eerder bericht:)

Holland Roden nam op prachtige wijze de rol van Lydia Martin op zich in MTV’s tv-serie Teen Wolf, van de eerste episode in 2011 tot in het laatste seizoen van 2017. Holland Rodens personage is een zogeheten 'Banshee'.

Dit is een mens of mens-achtig wezen met de superkracht om de dood te voelen aankomen, een vaardigheid die haar tot een goeie aanwinst maakt voor de 'Teen Wolf pack'-groep van de hoofdrolspelers.
Lydia Martin was bijna meteen het favoriete personage van menig Teen Wolf-fan, deels door het volhardende karakter, het geniale detectivewerk en haar hilarische opmerkingen, maar ook deels door Holland Rodens uitstekende acteercapaciteiten.
Mrs. Roden is de tweede acteur in de FACTS Spring 2018 line-up, samen met Lord of the Rings-acteur David 'Faramir' Wenham, aangekondigd in december.
Holland Roden was eveneens te zien in grote series als CSI, Lost, Weeds, Grey’s Anatomy en nog veel meer.

We zijn trots om te zeggen dat actrice Holland Roden beschikbaar zal zijn voor signeersessies, fotoshoots en panels tijdens haar bezoek aan FACTS Spring 2018, op zaterdag 7 en zondag 8 april in Flanders Expo, Gent!

www.facts.be

Tag: