Els De Schepper herneemt "Red mij"

els de schepper

De Schepper is officieel terug! En hoe! Na een korte cabaretpauze bracht ze tijdens het seizoen 2016-2017 haar nieuwe show ‘Red Mij!’ voor steevast uitverkochte zalen. Keer op keer bracht ze niks dan de waarheid en bekoorde ze haar publiek van begin tot einde.

Maar niet getreurd als je daar zelf nog niet bij kon zijn, want ze herneemt deze topvoorstelling nog een laatste keer tijdens het theaterseizoen 2017-2018.

In ‘Red Mij!’ roept Els het publiek op om haar – hoe kan het ook anders – te redden. Van de overload aan rommel in elke gemiddelde handtas en alle bagage die je in je leven verzamelt. Van de steeds sneller voorbijrazende tijd. En soms misschien een heel klein beetje van zichzelf. Op haar beurt brengt ze echter redding voor haar toeschouwers door ze een onvergetelijke avond te bezorgen. Met de perfecte balans tussen emotie, publieksinteractie en echte ambiance bewijst ze weer maar eens waaraan ze haar naam als ‘leading lady’ van de Vlaamse humor verdient. Om van de prachtig geschreven en gezongen liedjes nog maar te zwijgen.

Over Els de Schepper
Els de Schepper heeft een indrukkend podiumpalmares: televisie, musicals (met o.a. een glansrol in ‘Piaf’), lezingen, theater én muziek. Het best is ze echter gekend om haar krachtige en succesvolle onewomanshows, een woord dat bijna speciaal voor haar werd uitgevonden. Met haar laatst nieuwe single ‘Kom uit de Kast ‘uit de voorstelling ‘Red Mij!’ veroverde ze bovendien in enkele weken de Vlaamse hitlijsten.

Pers en publiek over ‘Red Mij!’
“Dit was haar beste show ooit.” – Anja Daems (Radio 2)
“Mooie en integere momenten, in een show waarin Els de Schepper de zaal regelmatig aan het bulderlachen kreeg.” – Guy Van Vliet (Gazet van Antwerpen)

Enkele impressies uit publiekreviews Red Mij! via Livecomedy.be:
“Schitterend! Hoe Els het klaarspeelt om van de ene emotie in de andere te gaan is subliem!”
“Het was ronduit prachtig, goed gebracht. (…) Een super madame met een zeer mooie stem.”
“Geen woorden voor! (…) Tranen gelachen maar evenveel emotie in haar mooie teksten.”

Zaterdag 13 januari 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen
Vrijdag 26 januari 2018 in Capitole Gent

Kaarten kosten 28 en 35 euro.

www.elsdeschepper.com