Dino's van LEGO® Jurassic World™ beschikbaar vanaf 11 juni

WB games

De nieuwste trailer van LEGO® Jurassic World™ is eindelijk beschikbaar en loopt over met dino’s: grote dinos’s, kleine dino’s, vriendelijke dino’s, boze dino’s, vliegende dino’s, vechtende dino’s en zelfs gekke dino’s!

Spelers hoeven zich niet te vervelen in deze kolossale game met meer dan 20 verschillende soorten speelbare dinosaurussen! LEGO® Jurassic World™ verschijnt op 11 juni voor PlayStation®4, PlayStation®3, PlayStation®Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii™U, Nintendo 3DS™ en PC.

Na de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III en de langverwachte Jurassic World is LEGO® Jurassic World™ de eerste videogame waar spelers alle vier Jurassic films kunnen herbeleven en ervaren. Het spannende avontuur, compleet in LEGO vorm en verteld met de typische klassieke LEGO humor van TT Games, recreëert onvergetelijke scènes en acties uit de films. Fans kunnen sleutelmomenten uit het spel herbeleven en krijgen de mogelijkheid om de uitgestrekte werelden van Isla Nublar en Isla Sorna volledig te ontdekken.

Bekijk de trailer (Engelstalig):