Descendants2 binnenkort op Disney Channel

disney

Het verhaal van de tienerzonen en -dochters van Disney’s meest gekende schurken gaat verder in Descendants 2; een hedendaagse, bruisend vol van muziek, film als opvolger van de meest succesvolle Disney Channel film ooit in België: Descendants!

Dove Cameron (Liv & Maddie), Cameron Boyce (Jessie), Sofia Carson (Hollywood Records artiest, Adventures in Babysitting) en Booboo Stewart (X-Men Days of Future Past) hernemen hun rol als Mal, Evie, Carlos en Jay, en ontmoeten de kinderen van andere schurken, waaronder de zeer dreigende Uma, dochter van zeeheks Ursula (De Kleine Zeemeermin), glansrijk vertolkd door China Anne McClain (A.N.T.Farm).

Het verhaal gaat verder waar het verhaal van "Descendants" stopte. De kinderen van de schurken Mal, Evie, Carlos en Jay wonen nu in het prinselijke Auradon. De meesten van de schurkenkinderen hebben zich het idylissche leven in het koninkrijk eigen gemaakt met uitzondering van Mal, zij worstelt met haar ideeën over wat van haar verwacht wordt in haar nieuwe rol als ‘jonkvrouw van het hof’ aan de zijde van koning Ben.

Wanneer de druk om in het perfecte plaatje te passen haar te veel wordt, ontvlucht Mal Auradon en keert terug naar haar kwaadaardige roots op Dwaaleiland. Op het eiland ontmoet ze Uma, de nieuwe koningin van de stad, en haar piratenbende. Ben en de andere schurkenkinderen komen door een samenloop van omstandigheden ook op Dwaaleiland terecht, waar ze ontdekken wat Uma echt wil: alle schurkenkinderen die opgesloten zitten op Dwaaleiland voor eens en voor altijd, vrije toegang geven tot Auradon. Naarmate het verhaal vordert komen de schurkenkinderen en de piratenbende oog in oog te staan in een bloedstollend gevecht.

Descendants 2 is een avontuurlijk verhaal vol emoties, het gaat erover om jezelf te waarderen, vriendschap, de sterktes van de vrouw, zelfontplooiing, teamwork en jezelf goed voelen in je vel. De soundtrack van de film brengt hedendaagse sounds en 6 gloednieuwe liedjes met het zeer opzwepende ‘Ways To Be Wicked’ en het energetische rapnummer ‘What’s My Name’, 1 cover van het gekende "Kiss the Girl" uit "De Kleine Zeemeermin," en 2 reprises uit Descendants "The Space Between" en "If Only".

Descendants 2 werd geregisseerd door Emmy® Award-winnaar Kenny Ortega ("Descendants," "High School Musical" saga). Daarnaast was hij executive producer en choreograaf. Kara Saun ("Descendants," "Project Runway") staat in voor het ontwerp van de schitterende kostuums. David Lawrence ("High School Musical" en "Teen Beach”) wie eveneens genomineerd was voor een Emmy voor de Descendants muziek staat in voor de soundtrack van Descendants 2.

Als aftelling naar de première van deze langverwachte film zet Disney Channel elke woensdagmiddag één van de hoofdrolspelers van Descendants in de kijker tijdens ‘I Love Descendants’. Neem een kijkje achter de schermen, bekijk een interview met de acteurs en geniet van de series waarin één van hen centraal staat.
I Love Descendants, elke woensdag vanaf 12:30 uur op Disney Channel. 

Bekijk de trailer: