David Guetta opnieuw naar Ethias Arena Hasselt: Regi is special guest

david guetta

Volgende maand strijkt de Franse wereldster David Guetta neer in België. De tweede keer dit jaar, nadat hij in de zomer nog op het hoofdpodium van Tomorrowland stond. Op 20 oktober maakt de Ethias Arena in Hasselt zich op voor zijn passage.

De affiche is intussen compleet en wat blijkt? De dj komt niet alleen. Regi zal voor een spetterend einde van het concert zorgen. 

Geen betere ‘special guest’ voor het concert van David Guetta in de Ethias Arena, dan de man achter de nummer één-hit van het moment. Een paar weken geleden stootte Regi met zijn single ‘Where Did You Go (Summer Love)’ monster/zomerhit ‘Despacito’ van de troon. In diezelfde hitlijsten: David Guetta. Niet één keer, maar twee. Zijn hit ‘2U’, samen met Justin Bieber, scheerde een hele zomer lang hoge toppen in de muzieklijsten en staat na veertien weken nog steeds in de top 50. En ook zijn nieuwste nummer ‘Complicated’, samen met Belgische trots Dimitri Vegas & Like Mike, staat in de lijst.

Verder op de line-up: Maarten Vancoillie. Vancoillie is niet enkel radiopresentator op Q-Music, maar ook dj. Op 20 oktober verzorgt hij het voorprogramma van David Guetta. 

(Eerder bericht:)

Wie David Guetta in ons land aan het werk wil zien, kon dat enkel op de afgelopen editie van Tomorrowland én tijdens zijn concert “Legendz feat. David Guetta” op 20 oktober in de Ethias Arena in Hasselt.

Vorig jaar konden 12.000 concertgangers genieten van zijn grootste hits tijdens een indrukwekkende show. Vorige week lanceerde de dj zijn nieuwe nummer met Dimitri Vegas & Like Mike en zijn hit ‘2U’ met Justin Bieber staat al wekenlang in de hitlijsten.

Vrijdag 20 oktober 2017 – Ethias Arena Hasselt – 21:00 - 04:00
Een regular ticket kost 49 euro en koop je via www.thelegendz.be of www.ethias-arena.be of www.teleticketservice.com