Christoff geeft kerstconcert in Lommel en Hasselt

christoff

Voor Christoff is Kerstmis één van de belangrijkste momenten van het jaar. Hij hecht enorm veel belang aan Kerstmis en heel de familie doet mee. “Kerst is een heel belangrijke feestdag voor mij,” zegt Christoff.

“Elk jaar wordt Kerstmis bij mij thuis gevierd. En dan spaar ik kosten noch moeite. Ik vind het zalig om kerst te vieren met alleen maar mensen die je graag ziet. En die sprookjesachtige sfeer! Ja, wat Disneyachtig. Dàt is de sfeer die ik in mijn huis tracht te creëren. Een rode loper voor de deur voor de gasten, overal kaarsjes, een mooie boom...”

Net zoals de voorbije jaren zal Christoff ook eind 2017 weer een aantal live kerstconcerten geven, samen met kinderkoor Scaletta. Een aanrader voor wie zich helemaal wil onderdompelen in de magische, warme sfeer van de kerstdagen!

19 december - Sint Pietersbandenkerk - Lommel
20 december - Heilig Hart Kerk - Hasselt 

“De laatste tickets voor deze concerten kan je bestellen op www.teleticketservice.com of 070/345.345 (Max. €0,30/Min), of eventueel aan de kassa de avond zelf”, klinkt het bij organisator House of Entertainment.