Cartoon Network zet licht op groen voor Unikitty

unikitty

Cartoon Network neemt de kijkers binnenkort mee naar een koninkrijk boordevol glitter, positieve gedachten en een sporadische woede-uitbarsting in Unikitty!, een splinternieuwe animatiereeks van Warner Bros. Animation.

In de reeks volgen we Unikitty, het geliefde personage uit The LEGO® Movie, en een hele groep vrienden in een wereld vol avontuur, spanning en feestjes.

Cartoon Network is sinds lang partner met The LEGO Group met als doel beklijvend entertainment voor kinderen te voorzien, zoals dat onder andere het geval was met LEGO DC Comics: Batman Be-Leaguered, LEGO Star Wars™: The Empire Strikes Out, LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles, Legends of Chima, NINJAGO: Masters of Spinjitzu en Mixels. Unikitty! is de recentste reeks van Warner Bros. Animation voor Cartoon Network, en voegt zich zo bij Teen Titans Go! en Justice League Action.

Unikitty! krijgt een stemmencast met ervaren acteurs zoals Tara Strong (Teen Titans Go!), Grey Griffin (Be Cool Scooby-Doo!), Kate Micucci (The Big Bang Theory, Be Cool Scooby-Doo!), Roger Craig Smith (Regular Show), Eric Bauza (The Adventures of Puss in Boots) en H. Michael Croner (Review). Dan Lin (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Phil Lord (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Christopher Miller (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Roy Lee (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie), Jill Wilfert (The LEGO® Batman Movie, The LEGO® Movie) en Sam Register (Teen Titans Go!) zijn executive producers, met Aaron Horvath (Teen Titans Go!) als supervising producer. Edward Skudder (Dick Figures) en Lynn Wang (Star vs. Forces of Evil) zijn de producers.

Het verhaal:
Als heerser van het koninkrijk heeft Unikitty drukke dagen boordevol koninklijke verantwoordelijkheden. Unikitty streeft ernaar om iedereen zo gelukkig mogelijk te maken en negativiteit uit het koninkrijk te bannen maar vergis je niet in haar optimisme – dit is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken! Ze mag dan wel boordevol energie en creativiteit zitten, Unikitty kan verwoestend uit de hoek komen als iemand die positieve vibes in de weg staat, en zeker als iemand haar kleine broertje en beste vriend Puppycorn triest maakt. Dr. Fox, de wetenschapper van dienst, en Hawkodile, Unikitty’s trouwe bodyguard, wonen ook in het kasteel. Unikitty en haar vrienden zorgen er samen voor dat elke dag de leukste en meest creatieve ooit is.

Over Cartoon Network:
Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen over de vreemdste vriendschappen in Uncle Grandpa, Steven Universe en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, LEGO® Ninjago en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, je wilt steeds meer!

Cartoon Network is te ontvangen in het Nederlands en het Engels in het digitale basispakket bij Telenet (kanaal 600), Belgacom (kanaal 131), TV Vlaanderen (kanaal 39) en Numéricable (kanaal 125). De zender is beschikbaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika in 19 talen in meer dan 142 miljoen huishoudens in 70 landen. Cartoon Network is onderdeel van Turner, een Time Warner bedrijf.

Voor meer informatie, kijk op www.cartoonnetwork.be of volg Cartoon Network op Facebook en Instagram.