Apassionata 'Companions of light' in Brussel

apassionata

Na 12 succesvolle Antwerpse edities trekt het paardenspektakel Apassionata in 2018 voor het eerst naar Brussel. In Vorst Nationaal staat op zaterdag 3 en zondag 4 maart 2018 de nieuwe show ‘Companions of Light’ op het programma.

Al sinds 2003 brengt Apassionata, het meest vermaarde paardenspektakel van Europa, jaarlijks vele duizenden paardenliefhebbers in verrukking. Apassionata doet het publiek dromen en lachen tijdens magische ontmoetingen tussen mens en paard en charmeert de toeschouwers met prachtige paarden en getalenteerde ruiters, adembenemende paardrijkunst, schitterende lichteffecten, dansers en danseressen en wondermooie muziek.

Ook bij de nieuwe Apassionata-show ‘Companions of Light’ mag het publiek een vuurwerk vol emotie en creativiteit verwachten. De show zal ieders hart beroeren met het verhaal van een oude vrouw die terugblikt op de ongelofelijke gebeurtenissen in haar jeugd. Als jong meisje werd Alana uitgekozen om over heel de wereld en in verschillende tijdperken mensen te vinden met een gloeiend hart, de Companions of Light, om zo de aarde tegen kou en eeuwig duister te beschermen.

Tijdens het spektakel worden jong en oud bekoord door dressuurnummers en taIrijke gedurfde stunts die vaardigheid en flexibiliteit vereisen van paard en berijder. Tegelijk beleven ze de meest veelzijdige gevoelens, van kippenvel tot ultieme spanning, lachen, verwondering en meehuiveren. Grandioze paardrij- en danskunst, meeslepende muziek, fascinerende lichteffecten en een betoverend decor maken ‘Companions of Light’ tot optimaal, uniek vertier voor groot en klein en tot een ideale uitstap met heel de familie.

15 jaar APASSIONATA: de succesvolle show viert zijn verjaardag
Apassionata is Europa’s succesvolste live-entertainmentshow met paarden. Zijn spektakels worden geproduceerd door Apassionata World, een bedrijf dat ontstond in 2002 in Duitsland onder de naam EquiArte en sinds 2003 met Apassionata doorheen Europa toert. Al 15 jaar lang brengt deze populaire familieshow indrukwekkende voorstellingen in de grootste steden. Meer dan 7 miljoen toeschouwers werden verwelkomd bij meer dan 1.600 voorstellingen in niet minder dan 74 Europese steden. Dankzij zijn constante hoge kwaliteit en 14 succesvolle tournees werd APASSIONATA een boegbeeld in de wereld van het entertainment.

In 2006 kwam Apassionata voor het eerst naar Antwerpen, waar de voorbije jaren voorstellingen plaatsvonden in het Sportpaleis of de Lotto Arena. PSE-Belgium is de organisator van de shows in België. De voorstellingen in Vorst Nationaal zijn een co-organisatie van PSE-Belgium en OD Live.

Shows
zaterdag 3 maart 2018: 14.00u en 20.00u
zondag 4 maart 2018: 16.00u

Tickets
Kaarten kosten 43, 53 en 63 euro.
Kinderen tot en met 10 jaar wonen de show bij tegen de helft van de prijs. 
Reserveren kan via www.teleticketservice.com of op het nummer 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.).

Officiële website: www.apassionata.be