Album: Herinneringen aan Vlaanderen - Nick en Simon

Nick en Simon

Met een straatlengte voorsprong zijn Nick & Simon het populairste duo van de lage landen, getuige hun veelvoud aan gouden en platina albums die ze de voorbije jaren bij elkaar hebben gespeeld. Dat Nick & Simon een bijzondere band hebben met Vlaanderen, bewijzen ze met hun nieuwe album ‚Herinneringen Aan Vlaanderen – Het Beste Van Nick & Simon’ dat sinds vrijdag 5 september fysiek en digitaal te koop is in Vlaanderen. „Voor ons is dit een heel bijzonder album. We hebben namelijk aan onze Vlaamse fans gevraagd wat voor hun onze mooiste liedjes zijn. Uit de massale reacties hebben wij een lijstje gemaakt en die nummers - voor het eerst – verzameld op ons eerste ‘best of’ album”, zegt Simon.

De nieuwe dubbel-cd bestaat niet alleen uit hun grootste hits, er zijn ook enkele nieuwe liedjes op terug te vinden zoals ‚De Horizon’ en het meezingbare ‚Ode Aan De Vrouw’. Opvallend en geslaagd is ook de Nick & Simon versie van de Gorki klassieker ‚Mia’, die exclusief terug te vinden is op hun verzamelaar, net als live hoogtepunten uit het ‚Nick & Simon Sterker – Live in het GelreDome’ concert uit 2013.

De warme en sterke band met hun Vlaamse fans accentueren Nick & Simon nog eens extra met hun ‚Herinneringen Aan Vlaanderen – Het Beste Van Nick & Simon’ concert op zondag 21 september 2014 in de Lotto Arena in Antwerpen. „Voor ons is dit wederom een echt hoogtepunt, spelen in Vlaanderen. We mochten eerder al uitverkochte concerten geven in de Capitole teGent, de Stadsschouwburg van Antwerpen en het Ethias Theater in Hasselt. Nu komen we terug – voor de tweede keer - naar de Lotto Arena in Antwerpen en dat is uiteraard heel bijzonder. Het is niet alleen één van de mooiste concertzalen in Vlaanderen, het is ook fijn dat we bij jullie een ‚best of concert’ mogen spelen, iets wat we vooralsnog in Nederland niet doen”, zegt Nick.

Beluister hier een interview met Nick & Simon naar aanleiding van hun nieuwe cd 'Herinneringen Aan Vlaanderen - Het Beste Van'

Meer info over het concert ‚Herinneringen Aan Vlaanderen – Het Beste Van Nick & Simon’ op zondag 21 september 2014 om 19u00 in de Lotto Arena in Antwerpen via deze link.

Tracklist:

CD1
1 Pak Maar M’n Hand
2 Door Jou
3 De Soldaat
4 Geluksmoment
5 Vaderdag
6 Het Masker
7 Rosanne
8 Steeds Weer
9 Vlinders
10 Mag Ik Met Je Mee
11 Blind Voor Mijn Ogen
12 Lippen Op De Mijne
13 Kijk Omhoog
14 Hallelujah
15 De Dag Dat Alles Beter Is
16 Ze Lijkt Net Niet Op Jou
17 Vrij
18 Passie
19 Bij Je Zijn
20 Alles Overwinnen
21 Mia (Bonus - Exclusief)

CD2
1 De Horizon
2 Geef Me Deze Tijd
3 Leve De Vrouw
4 Mijn Donker Hart
5 Alles Overwinnen (vanaf hier Live uit Sterker In GelreDome)
6 De Dag Dat Alles Beter Is
7 Verloren
8 Geluksmoment
9 Kijk Omhoog
10 Het Masker
11 Hoe Lang? (Reggae Versie)
12 Ze Lijkt Net Niet Op Jou
13 Lippen Op De Mijne
14 Een Nieuwe Dag
15 Medley
- Vlinders
- Vallende Sterren
- Vandaag
16 Ode Aan De Vrouw
17 De Soldaat
18 Steeds Weer
19 Rosanne
20 Pak Maar M’n Hand

De nieuwe dubbel-cd ‚Herinneringen Aan Vlaanderen’ van Nick & Simon is fysiek en digitaal beschikbaar. 

https://itunes.apple.com/be/album/herinneringen-aan-vlaanderen/id914473172?l=nl

Meer info op www.nickensimon.be