Album: Coverstory - Glennis Grace

2014 wordt een héél bijzonder jaar voor Glennis Grace. Nadat 'De beste zangeres van Nederland' eerder een enorme indruk maakte op media en publiek in Vlaanderen tijdens haar vocale doortochten bij o.a. 'annes Vlaamse Muziekawards 2012', 'Sing That Song' (vrt) en het wekelijkse item ‘Glennis Grace Friday’ op Q-music, brengt ze nu een eerste cd in Vlaanderen uit, en volgt er op 1 maart ook het eerste grote live concert van Glennis Grace in Kursaal Oostende.

Voor het album, dat de zeer toepasselijke titel 'Cover Story' meekreeg, maakte Glennis eigen versies van grote hits als o.a. 'Pompeii' (Bastille), 'Wake Me Up' (Avicii), 'Wings' (Birdy), 'Diamonds' (Rihanna), maar ook een verrassende en bloedmooie cover van 'Passie' van Clouseau is erop terug te vinden en natuurlijk de ijzersterke Glennis Grace interpretatie van 'Royals', de wereldhit van Lorde. Bonus tracks ‘Listen’, ‘Ik Ben Niet Van Jou’ en haar grootste hit ‘Afscheid’, vervolledigen dit eerste album van Glennis Grace in Vlaanderen.

‘Cover Story’, de debuutcd van Glennis Grace in Vlaanderen, ligt nu in de winkel en is ook digitaal verkrijgbaar via iTunes!

Tracklist 'Cover Story':

1. 'Royals' (Lorde)
2. 'Pompeii' (Bastille)
3. 'When I Was Your Man' (Bruno Mars)
4. 'All Of Me' (John Legend)
5. 'Wake Me Up' (Avicii)
6. 'Nothing Compares 2 U' (Sinéad O'Connor)
7. 'Passie' (Clouseau)
8. 'Love Me Again' (John Newman)
9. 'Always' (Bon Jovi)
10. Give in to me (Michael Jackson)
11. 'Wings' (Birdy) 
12. 'Just Give Me A Reason' (Pink)
13. Plaudite Amici Comedia Finita Est (Ozark Henry)
14. 'Diamonds' (Rihanna)
Bonus tracks
15. 'Afscheid' (Volumia!)
16. 'Listen' (Beyoncé)
17. 'Ik Ben Niet Van Jou' (Theme song “Glennis Grace Friday”)